Værktøjskasse

Du kan herunder finde relevante værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed for bedre at forebygge og håndtere hændelser med vold, trusler og andre krækende handlinger fra udefrakommende.

Vi har gjort arbejdet for dig – du skal blot indtaste de oplysninger, der gælder for din virksomhed, og så kan du downloade det færdige, skræddersyede produkt.

Vi anbefaler dig, at du udfylder alle skabelonerne i nedenstående rækkefølge. Tryk på ikonerne for at komme i gang.

1. Risikovurdering

Så jeg har styr på, hvilke risici der gør sig gældende for mine ansatte.

Denne skabelon vejleder dig i, hvordan du kortlægger de risici, dine ansatte møder i deres hverdag. Desuden gør den dig i stand til at lave en konkret vurdering af hver risiko.

 

2. Handleplan

Så vi alle ved, hvad vi skal gøre.

Når du har en risikovurdering, skal du have en handleplan, som sætter rammen for dit forebyggende arbejde og fungerer som kriseplan, når konflikter opstår. Med denne interaktive skabelon kan du skræddersy en handleplan, som passer til netop din virksomheds behov.

3. Registreringsskema

Så jeg hurtigt kan skabe et overblik.

Få et overskueligt og grundigt system til at registrere de hændelser med vold, trusler eller andre krænkelser, som finder sted. Denne skabelon kan udfyldes af den ramte medarbejder og dennes nærmeste leder, og den kan bruges til at holde styr på, hvor mange og hvilke slags hændelser I oplever.